Neuromedic Neuromedic Neuromedic Neuromedic Neuromedic Neuromedic Neuromedic

Welcome to the
Neuromedic Polyclinic

Robot-assisted
neurorehabilitation

Spinal
decompression

ENMG
electroneuromyography

Physical medicine and
neurorehabilitation

Internal medicine

Neurology

Address

Vizantijski bulevar 17

18000 Niš, Srbija

Find out more

Contact

Phone (landline): +38118 249 249, 38118 41 50 500

Phone (cell): +38164 14 32 066

Phone (vib): +38166 09 41 46

Working hours

Mon - Fri: 08.00 - 20.00

Sat: 08.00 - 14.00

Sun: Closed

Neuromedic triton

Welcome to the Center for Neurology, Robot-Assisted Neurorehabilitation, Physical and Internal Medicine

We prioritize your needs to get you the best possible solution. Our patients' satisfaction with treatment results is our motivation.

 Find out more

Our Services

We have gathered a team of the best experts of various profiles in the desire to provide our patients top service and a range of new diagnosis and treatment methods in one place.

Neuromedic neurologija

Neurology

Find out more

Neuromedic neurologija

Robot-assisted neurorehabilitation

Find out more

Neuromedic neurologija

Spinal decompression

Find out more

Neuromedic neurologija

EMNG

Find out more

Meet our team

We are highly educated, we are constantly working on acquiring new knowledge and skills, we are always up to date with new medical achievements

Neuromedic Slobodanka Djuric

Prof dr Stojanka Đurić

Neuropsychiatrist, clinical neurophysiologist

Neuromedic Vanja Djuric

Dr spec.med Vanja Đurić

Neurologist

Satisfied patients

Nemanja Vučić
Niš, 21 Godina

"Kolega iz Zagreba, koji ima iste diskuse kao i ja, a koji je primenio dekompresiju i rešio svoj problem, preporučio je i meni. Posle četvrte terapije već sam se osećao značajno bolje. Terapija je u toku. Mnogo hvala profesorki Đurić i ordinaciji Neuromedic što je počela prva u Nišu ovu bezbolnu i veoma uspečnu terapiju."

Pešić Jelisaveta
Kuršumlija, 42 Godine

"Imala sam bol od januara meseca u kičmi i duž leve noge. Nisam mogla da hodam i stojim na levoj peti od bolova. Primala sam razne injekcije i fizikalnu terapiju, ali bez uspeha. Saznala sam za ovu terapiju i već nakon treće bilo mi je znatno bolje, a posle pete rešila sam problem mog bola. Beskrajno sam zahvalna profesorki Đurić."

Sinadinović Jasmina
Vlasotince, 59 Godina

"Imam dva diskusa. L4-L5; L5-S1. Zahvaljujući dekompresiji posle 17 godina nemam bol u kičmi, u levom kuku i desnoj nozi. Profesorka Đurić, hvala Vam od srca, sada sam zdrava žena!"

Ilija Đurić
Niš, 42 Godine

"13 godina imao sam bol u kičmi i nogama, svašta sam probao i najzad sam našao sebi lek – dekompresiju. Od prve terapije osetio sam olakšanje, a nakon treće bio sam potpuno bez bolova. Svakom mladom čoveku koji ima diskus preporučujem ovu bezbolnu i uspešnu terapiju."

Anđelković Gordana
Vranje, 62 Godine

"Oko 18 godina imala sam bolove u donjem delu kičme i taj bol koji nije mogao da se podnosi. Posle 12 terapija, ja lepo živim bez bolova. Srećni su svi moji ukućani, posebno moje unuke Srna i Melanija."

Vuletić Biljana
Niš, 62 Godine

"Šta reći, došla sam kao invalid, a nakon dekompresije u trajanju od 15 dana izašla nasmejana i prezadovljna"

Snežana i Miloš Ilić
Leskovac, 1962, 1958 god

"Više godina imamo bolove u donjem delu kičme i vratu. Nakon dekompresije preporodili smo se, rešili bolova, nesanice, vrtoglavice, a terapija nam je bila relaksacija i uživanje bez bolova"

Mančić Vladiimir
Niš, 35 Godina

"Godinama sam imao bolove u kičmi. Sve dosadašnje terapije nisu mi otklonile uzrok, tek nakon dekompresije sam rešio svoj bol. Zadovoljan sam odnosom osoblja i sve pohvale Neuromedic timu."

Veselinov Nataša
Negotin, 41 Godina

"Posle 20 godina bolova u kičmi i nogama i jedne operacije kičme svoj blagodet i svoje zdravlje sam pronašla u ordinaciji Neuromedic. Posle drugog tremana već sam osetila poboljšanje, a posle 10 terapija mogu da hodam na levoj peti, što pre terapija nisam mogla."

Biljana Živić
Niš, 1976 god

"Posle 9 godina bolova u kičmi i saznanja da imam diskus, više je sve uticalo psihički na mene, a fizički na bol da ne pominjem. Ko ne proba, ne može znati jer dolaskom u Neuromedic koračam sigurnije, sa osmehom, bolove i ne osećam. Od srca zahvalna."

Ivanović Dragana
Aleksinac, 1976 god

"Imala sam bolove u kičmi 3 godine zbog kojih u poslednje vreme nisam mogla da hodam, spavam, sedim. Posle pete dekompresione terapije lumbalnog dela kičme bol se znatno smanjio, a posle desete potpuno nestao. Hvala Vam što primenjujete ovu metod i pomažete ljudima."